Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αγρίνιο: Άγριο ξύλο μεταξύ Ρομά για τα μάτια μιας γυναίκας

Αγρίνιο: Άγριο ξύλο μεταξύ Ρομά για τα μάτια μιας γυναίκας  Επενέβη η αστυνομία

Επενέβη η αστυνομία



Τον δικό τους τρόπο για να λύσουν τις διαφορές τους βρήκαν δυο ομάδες Ρομά, για τα μάτια μιας γυναίκας,σήμερα το βράδυ στο Αγρίνιο. Το επεισόδιο έγινε  σε γειτονιά, κοντά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και προκάλεσε την ανησυχία των περιοίκων αλλά και την επέμβαση της  Αστυνομίας.
Οικογένεια τσιγγάνων, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, πήρε συγγενή άλλης οικογένειας στην οικία της, με αποτέλεσμα  να προκληθεί το επεισόδιο.
Αυτό έγινε όταν οι συγγενείς της γυναίκας, μετέβησαν στο σπίτι και ζήτησαν τον λόγο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή.  Στην περιοχή επικράτησε  αναστάτωση και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που μετέβη στο σημείο της συμπλοκής. Οι περισσότεροι Ρομά, μόλις αντιλήφτηκαν την παρουσία της Αστυνομίας, έτρεξαν να εξαφανιστούν, ενώ  άλλοι παρέμειναν στο σημείο.
Η παρουσία της Αστυνομίας, εκτόνωσε τα πράγματα, όμως συνέχεια με μηνύσεις δεν πρόκειται να υπάρξει. Όπως είναι γνωστό, οι άγραφοι νόμοι των Ρομά, προβλέπουν τέτοιου είδους διαφορές να μην λύνονται στα δικαστήρια…
πηγήBestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.