Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σοκ: Μαθητής Γυμνασίου λιποθύμησε στην τάξη από την πείνα!!! Είχε να φάει δύο μέρες...

Σοκ: Μαθητής Γυμνασίου λιποθύμησε στην τάξη από την πείνα!!! Είχε να φάει δύο μέρες... Το παιδί έμεινε νηστικό επειδή κανείς στην οικογένεια δεν είχε χρήματα για φαγητό, είπε η μητέρα του

Το παιδί έμεινε νηστικό επειδή κανείς στην οικογένεια δεν είχε χρήματα για φαγητό, είπε η μητέρα τουΣοκ προκαλεί δημοσίευμα, της εφημερίδας "Νέα Κρήτη" για τη λιποθυμία ενός μαθητή Γυμνασίου μέσα στην τάξη του σχολείου του στο Ηράκλειο. Η μητέρα του παιδιού που ειδοποιήθηκε να πάει στο σχολείο είπε στους καθηγητές ότι όλη η οικογένεια είχε να φάει δυο ημέρες!!!
Το παιδί από την εξάντληση λιποθύμησε και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Αμέσως κινητοποιήθηκε η διεύθυνση και πολύ γρήγορα έφτασε η μητέρα του, η οποία συγλόνισε τους καθηγητές.
Το παιδί, όπως είπε, έμεινε νηστικό επειδή κανείς στην οικογένεια δεν είχε χρήματα για φαγητό!
Όπως αναφέρει το flashnews.gr, στην Κρήτη,  δεν είναι το μοναδικό περιστατικό, που γονείς αφήνουν νηστικά τα παιδιά στο σχολείο αφού πλέον αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Σε πολλές περιπτώσεις δάσκαλοι, καθηγητές και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων συνδράμουν οικονομικά όσα παιδιά δεν έχουν μαζί τους χαρτζιλίκι για κολατσιό κάνοντας συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες των κιλικίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.