Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Αθηνά Ωνάση: Πουλάει το Σκορπιό για 500 εκατ. δολάρια!

Αθηνά Ωνάση: Πουλάει το Σκορπιό για 500 εκατ. δολάρια!

Η πώληση του Σκορπιού απασχολεί εδώ και καρό τη χρυσή κληρονόμο, η οποία αυτή τη φορά, όπως όλα δείχνουν, έχει πάρει την οριστική της απόφαση. Το τελευταίο διάστημα οι διαχειριστές της περιουσίας της έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο μεταβίβασής του με αρκετούς πλούσιους επιχειρηματίες του εξωτερικού.
Πρώτος έδειξε ενδιαφέρον ο Γάλλος επιχειρηματίας Βενσάν Μπολορέ, στενός φίλος του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, αλλά και του Νικολά Σαρκοζί. Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει επισκεφθεί το Σκορπιό και πριν από δύο χρόνια προσέγγισε την οικογένεια Ωνάση προκειμένου να του πουλήσουν το νησί, αλλά τελικά η νεαρή κληρονόμος αρνήθηκε.
Σημειώνεται πως ο Μπολορέ είναι από τους ενδιαφερόμενους που έχουν την οικονομική επιφάνεια να αγοράσουν το Σκορπιό ακόμη και άμεσα, καθώς είναι από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Ευρώπης και η προσφορά του η πιο σοβαρή που έχει δεχτεί η Ωνάση. Έγκυρες πηγές της "RealLife" αναφέρουν πως έχει γίνει νέα επίσημη πρόταση από Τούρκο επιχειρηματία. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Παρισιού οι δικηγόροι της Αθήνας και οι οικονομικοί σύμβουλοι του Τούρκου επιχειρηματία για αν συζητηθεί η αγοραπωλησία του νησιού. Την ίδια στιγμή, από το εξωτερικό διαρρέουν πληροφορίες που θέλουν την Αθηνά να έχει δεχτεί και άλλες προτάσεις από Ιταλούς, Βρετανούς και Γάλλους επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.