Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αλώνιζαν νεαροί στο Αιτωλικό

Συνελήφθησαν στο Αιτωλικό, πέντε νεαροί ηλικίας 16 έως 20 ετών για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση. Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθησαν χθες (1-4-2012) νωρίς το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, πέντε ημεδαποί ηλικίας από 16 έως 20 ετών σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα 18χρονου ημεδαπού συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα οι έξι δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν χθες (1-4-2012) πολύ νωρίς το πρωί με τρία δίκυκλα στο Αιτωλικό όπου διέρρηξαν περίπτερο 53χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν ψιλικά είδη αξίας 100 ευρώ.

Οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού μετέβηκαν άμεσα στη περιοχή όπου συνέλαβαν τους πέντε από τους έξι δράστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες πριν μία εβδομάδα περίπου ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο είχαν διαρρήξει άλλες δύο φορές το ίδιο περίπτερο αφαιρώντας ψιλικά είδη συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των δικύκλων των συλληφθέντων προέκυψε, ότι το ένα από αυτά είχε κλαπεί προχθές (31-3-2012) το βράδυ, από την περιοχή του Μεσολογγίου.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των πέντε συλληφθέντων θα υποβληθεί άμεσα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.