Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Αιτωλικό: Συνελήφθησαν οι νεαροί που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στην περιοχή

Αιτωλικό: Συνελήφθησαν οι νεαροί που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στην περιοχή Είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών

Είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών

1.      Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή που είχε συμβεί πριν πέντε μέρες στο Αιτωλικό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, ηλικίας 15 ετών για κλοπή. Ειδικότερα ο 15χρονος την (12-4-2012) το απόγευμα στο Αιτωλικό, πλησίασε ένα 81χρονο πεζό όπου του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού προέκυψε ότι ο δράστης της κλοπής είναι ο 15χρονος.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
2.      Συνελήφθησαν την (12-4-2012) το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δύο ημεδαποί ηλικίας 14 και 13 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και ενός ακόμα συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα την (12-4-2012) νωρίς το απόγευμα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να αφαιρέσουν δύο μεταλλικά παράθυρα με το κάσωμα τους από κτήριο στο Αιτωλικό που ανήκει στο Δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας τα κλοπιμαία.
Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι οι δυο ημεδαποί οι οποιοι εντοπίστηκαν και συνελληφθησαν λίγη ώρα αργότερα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
3.      Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή δικύκλου που είχε συμβεί πριν μια εβδομάδα περίπου  στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 37 ετών για κλοπή.
Ειδικότερα την 11-4-2012 αργά το βράδυ, στη Κατοχή, ο 37χρονος αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο 50χρονου ημεδαπού το οποίο μετέφερε σε ποιμνιοστάσιο συγγενή του στο Γεροπορο Αστακού.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού προέκυψε ότι ο δράστης της κλοπής είναι ο 37χρονος ενώ σε έρευνα που ενήργησαν στο ποιμνιοστάσιο βρήκαν το μοτοποδήλατο το οποίο αφού κατέσχεσαν απέδωσαν στο παθόντα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.