Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Κυκλοφόρησε ο Chrome 18

 Κυκλοφόρησε ο Chrome 18
 
Διαθέσιμος για download είναι ο Chrome 18 από την διεύθυνση google.com/chrome. Πρόκειται για την πρώτη έκδοση του browser της Google με ενεργοποιημένη την επιτάχυνση της κάρτας γραφικών για το Canvas 2D. Πράγμα που σημαίνει αρκετά καλύτερες επιδόσεις σε ό,τι αφορά όχι μόνο τα παιχνίδια αλλά και τις online εφαρμογές.
Εξίσου σημαντικό είναι όμως και το γεγονός ότι οι αυξημένες αυτές επιδόσεις δεν συνεπάγονται υψηλές απαιτήσεις από πλευράς επεξεργαστικής ισχύος.
Επίσης, ο Chrome 18 χρησιμοποιεί πλέον το SwiftShader της TransGaming. Το γεγονός επιτρέπει σε παλιότερους υπολογιστές να χρησιμοποιούν εφαρμογές WebGL 3D, πράγμα που προηγουμένως δεν ήταν δυνατό.
Περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις στο
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.