Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αγρίνιο: Τον βρήκαν νεκρό δίπλα στο σπίτι του

Αγρίνιο: Τον βρήκαν νεκρό δίπλα στο σπίτι του Ο θάνατος του 80χρονου οφείλεται σε φυσικά αίτια Ο θάνατος του 80χρονου οφείλεται σε φυσικά αίτια

Ένας 80χρονος, που διέμενε μόνος του στο Αϊ-Γιάννη Ρηγανά του Αγρινίου, βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο. Το πτώμα του ηλικιωμένου, όπως αναφέρει το agriniopress.gr, βρήκαν συγγενείς του.
Το τελευταίο διήμερο ο 80χρονος, που διέμενε μόνος του, δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα συγγενείς του ν' ανησυχήσουν και να τον αναζητήσουν. Τελικά, το πτώμα του βρέθηκε το μεσημέρι, σε σημείο όχι μακριά από το σπίτι του ηλικιωμένου.
Όπως φαίνεται, ο θάνατος επήλθε από φυσικά αίτια, πριν από δύο ημέρες περίπου. Πιθανώς, ο 80χρονος να περπατούσε στο συγκεκριμένο σημείο, να αισθάνθηκε αδιαθεσία και να πέθανε.
Το πτώμα του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία.
πηγή:bestnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.