Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Σύστημα σχολιασμού ετοιμάζει Google

 Σύστημα σχολιασμού ετοιμάζει Google
 
Μπορεί τα Facebook comments να είχαν αρκετή επιτυχία για την πλατφόρμα του Ζουκερμπεργκ αλλά είναι σαφές ότι ο τομέας του σχολιασμού έχει ακόμη αρκετά περιθώρια ανάπτυξης.
Αυτό φαίνεται ότι ήταν το συμπερασμα της Google η οποία, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να διαθέσει δική της υπηρεσία σχολιασμού αντίστοιχη με αυτή του Facebook.
Το πόσο επιτυχημένη θα είναι αυτή βέβαια, μένει να το δούμε. Από την μια πλευρά υπηρεσίες όπως ο Blogger και το YouTube είναι βέβαιο ότι θα επωφεληθούν αλλά και θα ενισχύσουν τα Google comments. Την ίδια στιγμή η ενσωμάτωση τους στο Google+ πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ίσως είναι και ο βασικός λόγος για την δημιουργία τους.
Από την άλλη όμως, τα Facebook comments εξασφαλίζουν δωρεάν διαφήμιση για ένα site. Άρα είναι αρκετά απίθανο οι υπεύθυνοι μιας ιστοσελίδας να διακινδυνεύσουν την δωρεάν προβολή και να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία της Google.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.