Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Απασχολούσε παράνομα 13 Αφγανούς

Συνελήφθη χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Α/Δ Αιτωλίας, ένας 51χρονος  και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για μεταφορά πρόσληψη και απασχόληση παράνομων αλλοδαπών
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ένας 24χρονος Αλβανός και δώδεκα Αφγανοί, ηλικίας από 18 έως 32 ετών οι οποίοι είχαν εισέλθει λάθρα στη Χώρα και παρέμειναν παράνομα σε αυτή.
Ειδικότερα, στα πλαίσια έλεγχων που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. για την πρόληψη της εγκληματικότητας εντοπίστηκε ο 51χρονος να μεταφέρει με φορτηγό αυτοκίνητο τους δεκατρείς αλλοδαπούς.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι ο 51χρονος απασχολούσε τους (13) παράνομους αλλοδαπούς στην επιχείρηση του για την μεταφορά καυσόξυλων.
Το φορτηγό αυτοκίνητου του 51χρονου κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι συλληφθέντες κρατούνται προκειμένου να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απέλαση τους.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.