Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Νεότερα από το δυστύχημα στα Όχθια (φωτο)

Στο πίσω μέρος πλατφόρμας προσέκρουσε το ταξί στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε νωρίτερα κοντά στα Όχθια με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο άτομα από την Παλαιομάνινα και να τραυματιστεί ένα ακόμα σοβαρά
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα έγινε δυο χιλιόμετρα μετά τα Όχθια στον επαρχιακό δρόμο προς Γουριώτισσα.
Το ταξί καρφώθηκε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος πλατφόρμας με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτός ο τραγικός απολογισμός:

Nεκροί είναι δυο επιβάτες του ταξί 70 και 75 ετών από την Παλαιομάνινα και ένας 50χρονος, επίσης επιβάτης του ταξί, σοβαρά τραυματισμένος.
Ο οδηγός του ταξί δεν τραυματίστηκε σοβαρά και συνελήφθη. Ο οδηγός του τρακτέρ δεν έπαθε τίποτα . Προανάκριση ενεργεί το τμήμα τροχαίας Αγρινίου.πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.