Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Νέα υπηρεσία του Facebook που σώζει ζωές!

Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία για τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Η νέα λειτουργία αυτή θα επιτρέπει σε κάθε χρήστη του Facebook να ανακοινώνει στους υπόλοιπους μέσα από το Timeline του αν είναι δωρητής οργάνων. Αυτό έγινε με αφορμή το....

γεγονός ότι εκατομμύρια χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου θα μπορούσαν με αυτό τον τρόπο να επωφεληθούν από μια μεταμόσχευση ενώ πιστεύεται οτι μετά από αυτό πολλοί θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα, όπως αναφέρει το newsit.gr

Τέλος η λειτουργία αυτή για την ώρα δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα όμως πολύ σύντομα όπως μας έχει συνηθίσει το Facebook τόσο καιρό, θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.