Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η ηθοποιός Έλενα Μαρτίνου


  • 7999
     



elena martinou Σκοτώθηκε σε τροχαίο η ηθοποιός Έλενα ΜαρτίνουΈνα παιδάκι μόλις τριάμισι χρονών άφησε ορφανό με τον ξαφνικό χαμό της η νεαρή ηθοποιός Έλενα Μαρτίνου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.
Η ηθοποιός η οποία ήταν κόρη της ηθοποιού Τούλας Ζαχαριουδάκη και ήταν πολύ αγαπητή στα παιδιά καθώς ασχολούταν με το παιδικό θέατρο. Μάλιστα είχε τον δικό της θίασο και πρωταγωνιστούσε σε παραστάσεις που ανέβαζε συνήθως στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».
Ένα τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με την Espresso, έκοψε το νήμα της ζωής της, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά της που της είπε το τελευταίο αντίο στο νεκροταφείο Γλυκών Νερών πριν από λίγες μέρες.
πηγή:troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.