Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Διανομή πόσιμου νερού από σήμερα στο Αρχοντοχώρι

Διανομή πόσιμου νερού  από σήμερα στο Αρχοντοχώρι  Από τις 6 το απόγευμα

Από τις 6 το απόγευμα

Σε συνέχεια του θέματος που προέκυψε με τo πόσιμο νερό στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου, το οποίο  μετά τη δημοσιοποίηση και των νέων αναλύσεων κρίθηκε ακατάλληλο, ο Δήμος Ξηρομέρου ανέλαβε δράση και ο πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Μουρκούσης ανακοίνωσε ότι μετά από ενέργειες του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά και μέχρι οριστικής λύσης του προβλήματος θα διανέμετε δωρεάν πόσιμο νερό από την Κορπή στο Αρχοντοχώρι αρχίζοντας από σήμερα Σάββατο στις 06:00 το απόγευμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Μουρκούση έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Aγαπητοί συνδημότες, Μετά από τις ενέργειες του Δήμου Ξηρομέρου, με τον καθαρισμό των δεξαμενών και την εγκατάσταση αυτόματων χλωριωτών για την χλωρίωση του νερού υπήρξαν θετικά αποτελέσματα. Αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία της «ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΗΣ». Στο μόνο χωριό που προκύπτει πρόβλημα και με τις νέες αναλύσεις είναι στο Αρχοντοχώρι. Μετά από ενέργειες του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά και μέχρι οριστικής λύσης του προβλήματος θα διανέμετε δωρεάν πόσιμο νερό από την Κορπή αρχίζοντας από αύριο Σάββατο στις 06:00 μ.μ.
Με εκτίμηση,
 Πηγή: xiromeronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.