Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Skype 4.0 στο iOS

image10 Skype 4.0 στο iOS
 
Διαθέσιμη για εγκατάσταση είναι πλέον η έκδοση 4.0 του Skype για το iOS από το AppStore. Βέβαια για να κάνει κάποιος την αναβάθμιση θα πρέπει το λειτουργικό του να είναι από 4.3 και πάνω αλλά, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν είναι η μόνη αλλαγή που θα δει κανείς στην εφαρμογή.
Όπως θα διαπιστώσουν οι χρήστες η οθόνη login έχει κάποιες σχεδιαστικές διαφορές και γενικώς το νέο Skype είναι κάπως πιο εύκολο στη χρήση και πιο σταθερό. Παρόλα αυτά αν η εφαρμογή κρασάρει ανοίγει ξανά μόνη της.
Ένα ακόμη σημαντικό σημείο είναι ότι όπως και στο FaceTime ο χρήστης πια μπορεί να μετακινεί την προεπισκόπηση του βίντεο σε όποιο σημείο της οθόνης θέλει.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.