Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Καρεκλοπόλεμος στις Παπαδάτες!

Άγριο ξύλο μετά… δημοτικής μουσικής σήμερα τα ξημερώματα σε πανηγύρι στις Παπαδάτες Μακρυνείας. Σύμφωνα με πληροφορίες παρέες παρεξηγήθηκαν για τα… μάτια μιας γυναίκας!
Το αλκοόλ έρρεε άφθονο στο συγκεκριμένο πανηγύρι που γίνεται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες στην περιοχή που γιορτάζει τον πολιούχο της, Άγιο Κωνσταντίνο.
Έτσι την τελευταία μέρα του πανηγυριού, παρέες διασκέδαζαν καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ επί ώρες, όταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, υπήρξε παρεξήγηση για τα μάτια μιας γυναίκας, όπως λένε οι πληροφορίες. Κουβέντα στην κουβέντα, οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου δεν άργησαν να εκσφενδονίς
ουν ο ένας εναντίον του άλλου καρέκλες, με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά να διαδραματιστούν  σκηνές απείρου κάλλους.
Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο έληξε, χωρίς να υπάρχουν χειρότερα, ενώ δεν χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.