Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αγρίνιο: Ξεκινά η λειτουργία της λαϊκής αγοράς παραγωγών στην οδό Γριμπόβου

Αγρίνιο: Ξεκινά η λειτουργία της λαϊκής αγοράς παραγωγών στην οδό Γριμπόβου Από την Τετάρτη 23 Μαΐου

Από την Τετάρτη 23 Μαΐου

Η Δημοτική αρχή της πόλης με δεδομένη την οικονομική συγκυρία αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα λαϊκή αγορά στο Αγρίνιο.
Στη λαϊκή αγορά που θα δημιουργηθεί και θα λειτουργεί από την Τετάρτη 23 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στην οδό Γριμπόβου (κοντά στον Άγιο- Δημήτριο), θα έχουν δικαίωμα να πωλούν τα προϊόντα τους αποκλειστικά και μόνο οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου και του Νομού και έχουν πιστοποιηθεί από το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου.
Η νέα αγορά που δημιουργείται είναι ένας θεσμός που θα φέρει κοντά τους παραγωγούς με τους καταναλωτές με αμοιβαία οφέλη.
Με την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμος Αγρινίου επιδιώκει, αφενός να ενισχύσει το εισόδημα των  ντόπιων παραγωγών και αφετέρου να συμβάλλει αποφασιστικά και οργανωμένα στη μείωση των τιμών και κατ’ επέκταση στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού των νοικοκυριών της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.