Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Δεκαήμερο προσφορών από 17 έως 26 Μαΐου

 Δεκαήμερο προσφορών από 17 έως 26 Μαΐου
 
Σε δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών σε ρούχα, παπούτσια και άλλα εμπορεύματα καλεί τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας. Προτρέπει τα εμπορικά καταστήματα να κάνουν προσφορές από τις 17 έως και τις 26 Μαΐου, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναβάθμιση της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο, η πρωτοβουλία έρχεται ως συνέχεια της δράσης «Παρασκευή στην Αθήνα» που ολοκληρώθηκε, θα υποστηριχθεί από τον Δήμο Αθηναίων και την «Τεχνόπολις Α.Ε.», με την καλύτερη δυνατή οργάνωση του δημόσιου χώρου και με τη διοργάνωση εκδηλώσεων.
Πάντως, πέρα από αυτήν την πρωτοβουλία που περιορίζεται στο κέντρο της Αθήνας, σημειώνεται ότι πολλές επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
πηγή:troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.