Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Μεσολόγγι: Έκλεψαν την τσάντα του με περισσότερα από 3.500 ευρώ

Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, κλοπή που είχε συμβεί πριν από τέσσερις μήνες περίπου στο Μεσολόγγι και σχηματίστηκε δικογραφία...
σε βάρος τεσσάρων ατόμων, μιας 18χρονης γυναίκας και τριών ανδρών ηλικίας 18, 17 και 17 ετών, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα την (29-12-2011) το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν την τσάντα του 76χρονου που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3600 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι οι τέσσερις ημεδαποί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.