Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σύλληψη υπόπτου για το χασίς στο Λεσίνι

Ένας 26χρονος από  το Ευηνοχώρι προσήχθη πριν από λίγη ώρα σαν ύποπτος για την μεταφορά των 86 κιλών χασίς, στο αυτοκίνητο που τούμπαρε στο Λεσίνι. Ο 26χρονος συνελήφθη για άλλη υπόθεση και η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα
Οι άνδρες της ασφάλειας του Μεσολογγίου, έφτασαν στον 26χρονο, αφού όπως προέκυψε, το αυτοκίνητο που μετέφερε το χασίς, ανήκε στην αδερφή του. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, έχει σε βάρος του απόφαση από το πενταμελές εφετείο Αθηνών για ληστεία και έτσι συνελήφθη.
Στην Αστυνομία, είναι πεπεισμένοι πως είναι το άτομο που μετέφερε τα ναρκωτικά, αλλά συνεχίζουν την προανάκριση και τις έρευνες για να «δέσουν» την υπόθεση.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.