Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πέθανε η βασίλισσα της disco Donna Summer

H Donna Summer έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Η βασίλισσα της disco άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 63 ετών.

Η τραγουδίστρια προσπαθούσε να κρατήσει την ασθένειά της και τον αγώνα της κρυφό. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τον θάνατό της έμοιαζε να είναι καλά. Μάλιστα προσπαθούσε να ολοκληρώσει το νέο της album.

Η Summer έχει κερδίσει 5 φορές βραβείο Grammy και έκανε μεγάλη καριέρα την δεκαετία του '70 χαρίζοντας επιτυχίες όπως "Last Dance," "Hot Stuff" και "Bad Girls." Την δεκαετία του '80 συνεχίστηκε η ανοδική της πορεία με τα κομμάτια "She Works Hard for the Money" και "This Time I Know It's for Real” που αγαπήθηκαν πολύ. Μαζί με τον παραγωγό της Giorgio Moroder καθόρισαν το μουσικό ρεύμα της εποχής και έδωσαν επιρροές στους Duran Duran και τον David Bowie.

Η Summer ήταν παντρεμένη από το 1980 με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Brooklyn Dreams Bruce Sudano και απέκτησαν μαζί δύο κόρες.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.