Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Σύλληψη δύο 17χρονων για ληστεία

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι 17χρονοι στο Αιτωλικό οι οποίοι , μαζί με έναν συνεργό τους που αναζητείται, σταμάτησαν το αυτοκίνητο ενός 81χρονου και ασκώντας του σωματική βία του απέσπασαν το ποσό των 400 ευρώ
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δύο άνδρες ηλικίας 17 ετών, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία

Ειδικότερα, την 26-3-2012 το μεσημέρι, οι τρείς δράστες ενεργώντας από κοινού και κινούμενοι πεζοί  σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Μπούζα Αιτωλικού ανέκοψαν την πορεία οχήματος που οδηγούσε 81χρονος ημεδαπός και ασκώντας του σωματική βία του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό 400 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού με αποτέλεσμα τη σύλληψη των δυο 17χρονων.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στους δυο συλληφθέντες βρήκαν μέρος του χρηματικού ποσού που είχαν αφαιρέσει το οποίο αφού κατέσχεσαν απόδωσαν στον 81χρονο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο 17χρονων θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τη σύλληψη του συνεργού τους συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.