Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Η Ελληνίδα από το Μεσσολόγγι που σαρώνει τις διεθνείς πασαρέλες

Η Ελληνίδα από το Μεσσολόγγι που σαρώνει τις διεθνείς πασαρέλες Ο λόγος για την Ροζάννα ΓεωργίουΟ λόγος για την Ροζάννα Γεωργίου



Είναι μόλις 18 χρονών και έχει καταφέρει σχεδόν όλος ο κόσμος της μόδας να υποκλίνεται στην ομορφιά της. Ο λόγος για την Ροζάννα Γεωργίου, «ROS» για εκείνους που συναναστρέφεται στο εξωτερικό, η οποία έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να είναι το πρόσωπο για το οποίο σφάζονται οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας.Την αποκαλούν τη νέα Λίντα Εβαγκελίστα, κι αυτό γιατί όπως λένε οι ειδικοί της μόδας έχει το «πρόσωπο του χαμαιλέοντα» και κατορθώνει να μεταμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε δουλειάς.

Η Ροζάννα αποφάσισε τελείως τυχαία να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αφού το όνειρό της ήταν να ασχοληθεί με την δικηγορία, όμως με το που πήγε να δοκιμάσει την τύχη της στο εξωτερικό έγινε πραγματικός χαμός.

Όπως αναφέρει η Real Life με το που η μάνατζέρ της έστειλε κάποιες φωτογραφίες της σε πρακτορεία του εξωτερικού δε σταμάτησαν να χτυπούν τα τηλέφωνα με προτάσεις για εμφανίσεις σε ντεφιλέ σπουδαίων σχεδιαστών.

Όπως για παράδειγμα ο Marc Jacobs στο fashion show του οποίου πρωταγωνίστησε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Επίσης έχει συνεργαστεί με τον οίκο Versace, τη Sonia Rykiel, τη Celine, την Anne Sui, τον Dries van Noten και τον Azzedine Alaia.

«Το να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό ήταν κάτι που το είδα ως παιχνίδι, μια ευκαιρία να κάνω δωρεάν ταξίδια και διακοπές», δηλώνει η Ροζάννα.

Εδώ και μήνες η βάση της είναι η Μέκκα της ευρωπαϊκής μόδας, το Μιλάνο. Πολλές εβδομάδες με το που ακούει το κουδούνι για το σχόλασμα στο Λύκειο που φοιτά τρέχει για το Ελ. Βενιζέλος προκειμένου να βρεθεί εκεί για δουλειές.

Το πρόγραμμά της βαρύ και απαιτητικό, όμως το γεγονός ότι αποτελεί το πιο περιζήτητο πρόσωπο στο χώρο της μόδας την κάνει να το ξεχνά
 Πηγή: www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.