Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αγρίνιο: Σοβαρό τροχαίο με δυο βαριά τραμαυτίες

Αγρίνιο: Σοβαρό τροχαίο με δυο βαριά τραμαυτίες  Οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο όπου επέβαιναν δυο άτομα Οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο όπου επέβαιναν δυο άτομα



Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο δρόμο προς Αβρόρανη κοντά στο super market των Lidl όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο κινούταν προς το Αγρίνιο και χτύπησε με ταχύτητα από πίσω το δίκυκλο που προπορευόταν.
Τα δύο άτομα, Πακιστανικής καταγωγής, που ήταν στο δίκυκλο εκσφενδονίστηκαν αρκετά μέτρα μακρυά μαζί με το δίκυκλο και τραυματίστηκαν και οι δύο, ο ένας μάλιστα μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Αγρινίου σε σοβαρή κατάσταση.
Στο σημείο έχει σπεύσει η τροχαία Αγρινίου η οποία εξετάζει και τις συνθήκες του ατυχήματος.
 Πηγή: aerasfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.