Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Κυπελλούχος Aιτωλ/νίας η ΑΕΜ

Η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου κατέκτησε το φετινό κύπελλο της ΕΠΣΝΑ, αφού κέρδισε 2-1 στο ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» τον Ατρόμητο Αντιρρίου με 2-1
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και έγινε παρουσία περίπου 1000 φιλάθλων, κυρίως της ΑΕΜ αλλά και αρκετών του Αντιρρίου.
Τα γκολ για την ομάδα του Χρηστού Βασιλείου πέτυχαν ο Μιχαλόπουλος στο 35΄και ο Τσιφοπανόπουλος στο 76΄. Για τον Ατρόμητο μείωσε στο 86΄με πέναλτι ο Ταμπάκης. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Δενδρινός της ΑΕΜ.
Να σημειωθεί ότι η ΑΕΜ φτάνει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ. Με την κατάκτηση του κυπέλλου η ΑΕΜ σταματά τις υποχρεώσεις της για το κύπελλο, αφού φέτος για οικονομικούς λόγους αλλά και έλλειψη ελεύθερων ημερομηνιών δεν θα γίνει η διοργάνωση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.
Η διοργάνωση γίνονταν ανελλιπώς τα προηγούμενα χρόνια από την ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.