Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ρώσσος καλλιτέχνης έκανε ταττού σε γάτα,δείτε εικόνες και βίντεο


Ο Timur, ένας 24χρονος καλλιτέχνης τατουάζ από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Ρωσίας του Ταταρστάν, προκάλεσε μεγάλη διαμάχη αφότου τοποθέτησε φωτογραφίες και ένα βίντεο από αυτόν να κάνει τατουάζ στην γάτα του, μια άτριχη Sphynx, στο Διαδίκτυο.

Προφανώς, ο Timur ήθελε η αγαπημένη του γάτα, η Coco, να έχει ένα παρόμοιο τατουάζ με... εκείνο που είχε κάνει αυτός στο στήθος του. Έτσι αναισθητοποίησε απλά το άτριχο αιλουροειδές για μια ώρα και εξαπέλυσε καλλιτεχνικό ταλέντο του στο μικρό στήθος της. Περήφανος για την τρελή ιδέα του, βιντεοσκόπησε την όλη διαδικασία και πήρε μερικές φωτογραφίες του τελικού έργου τέχνης του και τα ανάρτησε στην VKontakte (Ρωσικό Facebook) στο προφίλ του. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων δεν ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι με το κατόρθωμα του, και άρχισαν να κατηγορούν τον Timur για κακοποίηση ζώων. Παρόλο που ο νεαρός καλλιτέχνης τατουάζ έκανε τατουάζ στην Coco υπό την επίβλεψη κτηνιάτρου, οι φιλόζωοι υποστηρίζουν ότι καταχράστηκε την Sphynx για τον λόγο ότι κάθε φορά που μια γάτα τίθεται υπό αναισθησία χάνει περίπου ένα χρόνο της ζωής της, και επειδή η διαδικασία επούλωσης από τα τατουάζ είναι πολύ οδυνηρή. Επίσης, αν οποιαδήποτε στιγμή έμπαινε χρώμα στο αίμα της θα μπορούσε να αρρωστήσει πολύ και ακόμη και να πεθάνει.


 
 
 
Πηγή:koulo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.