Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή που είχε συμβεί προχθές (2-3-2012) στο Αγγελόκαστρο

kleftis
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή που είχε συμβεί προχθές (2-3-2012) στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός υπήκοου Αλβανίας, ηλικίας 22 ετών για κλοπή.
Ειδικότερα την (2-3-2012) πολύ νωρίς το πρωί, ο 22χρονος είχε διαρρήξει οικία 52χρονου ημεδαπού στο Αγγελόκαστρο, αφαιρώντας μία τηλεόραση και πολλά είδη οικιακού εξοπλισμού.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, προέκυψε ότι ο δράστης της κλοπής είναι ο 22χρονος αλλοδαπός. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες ενήργησαν έρευνα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, όπου διέμενε προσωρινά ο δράστης, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν όλα τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 22χρονου θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.