Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Βυθίστηκε πλοίο στο Πλατυγιάλι.!

navagio
Φορτηγό πλοίο με Ελληνική σημαία μήκους 70 μέτρων το οποίο μετέφερε πυρήνα ελιάς βυθίστηκε στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου μέσα σε πολύ μικρό διάστημα εξαιτίας μετατόπισης του φορτίου που μετέφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για κάποιον από το οκταμελές πλήρωμα του πλοίου ενώ καθησυχαστική είναι και η πλοιοκτήτρια εταιρία σε ό,τι αφορά τον ενδεχόμενο περιβαλλοντικής μόλυνσης καθώς τόσο το φορτίο που μετέφερε δεν είναι ρυπογόνος παράγοντας αλλά και τα καύσιμα του πλοίου είναι λιγοστά. Ωστόσο στο σημείο έχουν ήδη παρθεί τα αναγκαία μετρά με τη ρίψει αντιρρυπαντικών ουσιών και το στήσιμο φράγματος. Οι αρμόδιες αρχές του λιμανιού θα αναλάβουν πλέον την έρευνα για τα αίτια του ναυαγίου.
πηγή:AerasNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.