Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Αγρίνιο: Πήγε το παιδί του στο νοσοκομείο και πεθανε!!!

Αγρίνιο: Πήγε το παιδί του στο νοσοκομείο και πεθανε!!! Πιθανολογείται πως ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτιαΠιθανολογείται πως ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια



Δραματικές σκηνές νωρίτερα σήμερα στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου, όταν 46χρονος, που είχε πάει με το παιδί του για εξετάσεις, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε κεραυνοβολημένος στο δάπεδο. Στον άτυχο άνδρα προσέτρεξαν αμέσως γιατροί και προσωπικό του νοσοκομείου και κατέβαλαν προσπάθειες για να τον συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Πιθανολογείται πως ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια και θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκτροτομή. Την σχετική προανάκριση έχει αναλάβει η Αστυνομία.

Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.