Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μεσολόγγι: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο

Μεσολόγγι: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο  Ληστεία κινηματογραφικού τύπου έγινε σήμερα τα ξημερώματαΛηστεία κινηματογραφικού τύπου έγινε σήμερα τα ξημερώματα



Άγνωστοι δράστες μπήκαν σε αυλή που οδηγεί στο πίσω μέρος κοσμηματοπωλείου, άνοιξαν τρύπα στον τοίχο ανενόχλητοι και εισέβαλαν μέσα. Οι δράστες πήραν χρυσαφικά, εικόνες και άλλα κοσμήματα και έφυγαν βγαίνοντας από την τρύπα που είχαν σκάψει χωρίς να τραβήξουν την προσοχή!
Η ληστεία έγινε αντιληπτή το πρωϊ από τους ιδιοκτήτες που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Απορίας άξιο είναι πως δεν τους πήραν χαμπάρι ούτε οι κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής, ενώ ερωτήματα προκαλεί και η μέθοδος που χρησιμοποίησαν η οποία φαίνεται ότι είχε σχεδιαστεί καλά.
Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Μεσολογγίου κάνουν αυτή την ώρα ανακρίσεις για να μπορέσουν να συλλέξουν στοιχεία. Η ληστεία στο κέντρο της πόλης και ο τρόπος που έγινε πρέπει να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας ώστε να λαμβάνει περισσότερα μέτρα ασφαλείας.
 
Πηγή: aixmi-news.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.