Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Παραλίγο μακελειό με πυροβολισμούς στον Καραϊσκάκη Αστακού

Παραλίγο μακελειό με πυροβολισμούς στον Καραϊσκάκη Αστακού  Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση για έναν από τους εμπλεκόμενους


Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση για έναν από τους εμπλεκόμενους


Πολύ σοβαρό επεισόδιο έγινε στον Καραϊσκάκη Aστακού λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα μεταξύ δυο κατοίκων της περιοχής για κτηματικές διαφορές. Το επεισόδιο έγινε μεταξύ ενός 45χρονος και ενός 47χρονου, οι οποίοι είχαν προηγούμενα για κτηματικές διαφορές.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 47χρονος πυροβόλησε δυο φορές με πιστόλι τον 45χρονο, ο οποίος βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια ο 45χρονος έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο του και παρέσυρε τον 47χρονο τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.
Ο 47χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και αμέσως μετά στο  ΠΠΝ του Ρίου, αφού η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.
Ο 45χρονος συνελήφθη, ενώ η αστυνομία βρήκε και το όπλο που χρησιμοποίησε ο 47χρονος  στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Την έρευνα ενεργεί το τμήμα ασφάλειας Μεσολογγίου.


Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.