Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ξαναχτύπησε ο τσαντάκιας του Αγρινίου

Ξαναχτύπησε ο τσαντάκιας του Αγρινίου  Το τρίτο χύπημα για σήμερα Το τρίτο χύπημα για σήμερα


Μια ακόμη γυναίκα στο Αγρίνιο, έπεσε θύμα του άγνωστου τσαντάκια, αυτή τη φορά στην οδό Δήμου Τσέλιου το μεσημέρι. Αναζητήσεις από την Αστυνομία. Eιναι το τρίτο χτύπημα για σήμερα.
Ο άγνωστος, που φορά μαύρα ρούχα και επιβαίνει σε μηχανάκι, το απόγευμα, άρπαξε την τσάντα 52χρονης, που περπατούσε στην οδό Δήμου Τσέλιου και που περιείχε 50 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
Πρόκειται για το τρίτο χτύπημα του ίδιου δράστη, μέσα σε μια μέρα, γεγονός που έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Αστυνομίας, που αναζητά τον δράστη ανάμεσα σε άτομα που έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια  περιστατικά, και προέρχονται είτε από τον χώρο των ναρκομανών, είτε έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα.
Οι περιπολίες στο κέντρο εξαιτίας των χτυπημάτων του τσαντάκια, έχουν αυξηθεί και γίνονται προληπτικοί έλεγχοι σε δικυκλιστές.
 Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.