Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Είχε 3 κιλά χασίς στο σπίτι του στο Μεσολόγγι

Φωτό αρχείου

Ένα ισχυρό πλήγμα στους διακινητές ναρκωτικών στο Μεσολόγγι επέφεραν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες.
Συγκεκριμένα σε έρευνα στο σπίτι ενός 55χρονου οι διωκτικές αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν ποσότητα ινδικής κάνναβης, 3 κιλών καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης, νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει για κατοχή ναρκωτικών (ηρωίνη) ένα άνδρα και μια γυναίκα νεαρής ηλικίας οι οποίοι φέρεται ότι προμηθεύτηκαν τις ουσίες από τον 55χρονο.
Σημειώνεται ότι ο 55χρονος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ανάλογες πράξεις και είχε αποφυλακιστεί πριν από ένα χρόνο με περιοριστικούς όρους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου για τα περαιτέρω.
πηγή:mesologhi news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.