Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ξυλοδαρμός μαθητριών λόγω ..Facebook

Μια αντιπαράθεση που ξεκίνησε από το Facebook, είχε ως αποτέλεσμα την νοσηλεία μιας 15χρονης μαθήτριας στο νοσοκομείο με κατάγματα τόσο στο χέρι αλλά και στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρείς 15χρονες μαθήτριες από την πόλη του Πύργου, μαζί με τον 13χρονο αδελφό μιας εξ αυτών, επιτέθηκαν σε συνομήλική τους στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του θύματος, καθώς διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα στο χέρι αλλά και στο πόδι της. Η αιτία της επίθεσης φέρεται πως ήταν μια αντιπαράθεση που είχαν οι μαθήτριες μέσω Facebook.

Όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές, όταν οι δύο μαθήτριες εντόπισαν το θύμα, ειδοποίησαν μια τρίτη συμμαθήτριά τους, αλβανικής καταγωγής, η οποία έφτασε στο σημείο μαζί με τον αδελφό της, ενώ στην συνέχεια όλοι μαζί επιτέθηκαν στην 15χρονη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αλβανικής καταγωγής μαθήτρια, όχι μόνο χτύπησε το θύμα αλλά στην συνέχεια το δάγκωσε.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Πύργου, ενώ οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στην συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.
πηγή:metro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.