Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ

Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με αγρότες και κτηνοτρόφους της Δυτικής Ελλάδας ξεκινούν οι γεωπόνοι και κτηνίατροι που ανήκουν στο δυναμικό της Περιφέρειας, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργου Αγγελόπουλου.
Στόχος της πρωτοβουλίας που θα αναπτυχθεί και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλ/νίας και Ηλείας είναι η σε βάθος ενημέρωση των παραγωγών γύρω από ζητήματα που αφορούν τις αγροτικές καλλιέργειες και τις κτηνοτροφικές μονάδες.
«Θέλουμε τον γεωπόνο και τον κτηνίατρο κοντά στους παραγωγούς και για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε το επιστημονικό μας δυναμικό να ξεκινήσει έναν κύκλο στοχευμένων ομιλιών», τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος.
Oι ενημερωτικές συναντήσεις θα ξεκινήσουν το πρωί αύριο Παρασκευή 13 Μαΐου από την Βόνιτσα με θέματα «υποχρεώσεις σήμανσης και καταγραφής αιγοπροβάτων - ηλεκτρονική σήμανση», «μελιταίος πυρετός αιγοπροβάτων - ζωοανθρωπονόσοι - εμβολιακό πρόγραμμα», «επενδύσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις (εκσυγχρονισμός γεωργικών εκμεταλλεύσεων - σχέδια βελτίωσης)», «νέοι αγρότες», «βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία» και ομιλητές από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αιτωλοακαρνανίας.
Την ίδια θεματολογία θα έχει η ενημερωτική συνάντηση που θα διοργανωθεί στις 17 Μαΐου στους Χαλκιόπουλους του Δήμου Αμφιλοχίας.
Αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση θα διοργανωθεί και στις 25 Μαΐου στον Αστακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.