Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΑ: Πρωτοφανής σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου αγοριού - Τι είδαν οι γιατροί στο Καραμανδάνειο

Απίστευτο περιστατικό φρίκης και αηδίας με θύμα ένα μικρό παιδί


Συγκλονισμένοι είναι  οι γιατροί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας από την φρίκη που αντίκρυσαν εξετάζοντας ένα 8χρονο παιδί που εισήχθη εσπευσμένα με άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του. Πρόκειται για μια από τις πλέον ανατριχιαστικές υποθέσεις που έχουν  κληθεί να αντιμετωπίσουν τα τελευταία χρόνια και μια υπόθεση που αναμένεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Τραγικό θύμα, της απίστευτης ιστορίας κακοποίησης είναι ένα 8χρονο παιδί από την Άρτα. Το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Καραμανδάνειο με βαριάς μορφής διάτρηση εντέρου.
Σοκαρισμένοι οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ένα μπουκάλι ήταν σφηνωμένο στην πρωκτική του χώρα.
Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και αμέσως οι γιατροί έσπευσαν να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη αυτή κατάσταση καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του.
Το παιδί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αυτή τη στιγμή  έχει  διαφύγει τον κίνδυνο ενώ παρακολουθείται στενά απο ψυχολόγο.
Τις επόμενες μέρες θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες της κακοποίησης.
πηγή:newsBEST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.