Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΦΥΛΑΚΙΣΗ 31 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑΝΟΥ, 33 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΤΖΕΚΟ

Φυλάκιση 31 μηνών επέβαλε το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον Κώστα Κεντέρη και στην Κατερίνα Θάνου, οι οποίοι ομόφωνα κρίθηκαν ένοχοι για το τροχαίο που φέρεται ότι είχαν τις παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας τον Αύγουστο του 2004. Στον προπονητή...
τους, Χρήστο Τζέκο, ο οποίος κρίθηκε και αυτός ομόφωνα ένοχος, το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών.
Επιπλέον οι δικαστές καταδίκασαν τους δύο φερόμενους ως αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος σε φυλάκιση 7 και 15 μηνών αντίστοιχα.
Στους επτά γιατρούς του νοσοκομείου ΚΑΤ, που αποφάσισαν τη νοσηλεία των δύο αθλητών, οι δικαστές επέβαλαν ποινές φυλάκισης από έξι έως οκτώ μήνες.
Και οι 12 κατηγορούμενοι παρέμειναν ελεύθεροι, καθώς το δικαστήριο αναγνώρισε ότι η έφεσή τους έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Το δικαστήριο δέχθηκε ότι το επίμαχο τροχαίο δεν συνέβη ποτέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε κάθε περίπτωση, τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι παραγράφονται τον Αύγουστο του 2012 οπότε και σύμφωνα με το νόμο εξαλείφεται το αξιόποινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.