Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION Ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ STEREO MIKE

Ελληνική παρουσία θα έχει ο τελικός του 56ου Διαγωνισμού της Eurovision, καθώς οι Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike κατάφεραν με το Watch my dance να πάρουν ένα από τα δέκα εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού της διοργάνωσης, που διεξάγεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Τα υπόλοιπα...
εννέα εισιτήρια από τον ημιτελικό της Τρίτης πήραν οι Σερβία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ρωσία και Ισλανδία, ενώ αποκλείστηκαν οι Πολωνία, Νορβηγία, Αλβανία, Αρμενία, Τουρκία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Πορτογαλία και Λιθουανία.
Στον δεύτερο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη μετέχει η Κύπρος, ενώ οι πέντε κλασικές δυνάμεις της Eurovision (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία) θα μετάσχουν χωρίς να περάσουν από διαδικασία πρόκρισης στον τελικό του Σαββάτου.
Το Watch my dance είναι σε σύνθεση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και σε στίχους της ΕλεάναςΒραχάλη. Η χορογραφία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου. Τον Λούκα Γιώρκα θα πλαισιώσουν οι χορευτές Γιάννης Σαϊκίν, Μιχάλης Σπυρίδης, Μάνος Δαβαρίας και Παύλος Μανογιαννάκης.
Στον ημιτελικό της Τρίτης δικαίωμας συμμετοχής είχαν οι διαγωνιζόμενες σε αυτόν χώρες, συν το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία. Από τις «Big 5» δικαίωμα ψήφου στον δεύτερο ημιτελικό θα έχουν οι Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.