Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ενδιαφέρον Καραγκούνη για το ταχυδρομείου Κατοχής μετά από διμοσήευμα της ΑΙΧΜΗΣ

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής του νομού μας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Κων/νος Καραγκούνη προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με την παύση της λειτουργίας του ταχυδρομικού καταστήματος Κατοχής:

Το ταχυδρομικό κατάστημα Κατοχής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας σύμφωνα  με πληροφορίες οδεύει προς παύση της λειτουργίας του. Τη Δευτέρα 2 Μαΐου ημέρα πληρωμών τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έθεσαν σε αργία τον μοναδικό ταχυδρόμο δημιουργώντας έτσι μείζον πρόβλημα για την κωμόπολη. Δεδομένου ότι το Ταχυδρομικό Γραφείο στεγάζεται εντός του Δημοτικού Καταστήματος της Κατοχής και το ενοίκιο είναι ιδιαίτερα χαμηλό, (60 Ευρώ) ενώ τα έξοδα του γραφείου είναι μηδαμινά, είναι ακατανόητο να υπάρχει η βούληση για παύση της λειτουργίας του Καταστήματος.
Δεδομένων των ανωτέρω αποτελεί επιτακτική ανάγκη η διατήρηση του Ταχυδρομικού Καταστήματος αλλά και η ενίσχυση του Καταστήματος με ακόμη ένα ταχυδρομικό υπάλληλο ώστε να μην υποβαθμιστεί έτι περισσότερο η Κατοχή και να υπάρχει πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός τι προτίθεται να κάνει ώστε να παραμείνει το Ταχυδρομικό κατάστημα Κατοχής αλλά βεβαίως και να ενισχυθεί για την καλύτερη λειτουργία του.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.