Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Κατεβάζει ρολά το Πανεπιστήμιο στις σχολές του Αγρινίου


Σιωπηρή στάση πληρωμών


Με πλάγιο τρόπο η Κυβέρνηση προωθεί την συγχώνευση των πλεοναζόντων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας υπάρχει μια σιωπηρή στάση πληρωμών προς τους προμηθευτές υλικών, απαραότητων για την ομαλή λειτουργία των σχολών και της  φοιτητικής μέριμνας.
Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των υπεύθυνων είναι να μην προμηθεύουν με υλικά τις σχολές του Αγρινίου.
Το Φοιτητικό εστιατόριο είναι έτοιμο να βάλει λουκέτο από 1η Ιουνίου, καθώς δεν του έχει αποδοθεί ούτε ένα ευρώ το 2011 για την σίτιση φοιτητών.
Η απαξίωση του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο είναι γεγονός, και πλέον οδηγείται σιγά-σιγά στο κλείσιμο ή στην καλύτερη για τους φοιτητές περίπτωση στην συγχώνευση του με το Πανεπιστήμιο Πάτρας, όπως έγινε και με την Οικονομική Σχολή πριν από περίπου 20 χρόνια.
Οι δεσμεύσεις των Γραμματέων του υπουργείου ,πριν από  15 μέρες περίπου, κράτησαν όσο τα φλας των απαραιτήτων φωτογραφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.