Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

14χρονος του άρπαξε αλυσίδα και σταυρό από τον λαιμό

Δράστης της κλοπής που έγινε σε βάρος 67χρονου στο Αιτωλικό, είναι ένας ανήλικος  ο οποίος αναζητείται. Συνελήφθη η μητέρα του δράστη για παραμέληση της εποπτείας του

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή σε βάρος 67χρονου, η οποία συνέβη χθες στο Αιτωλικό και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 14χρονου για διάπραξη κλοπής.
Επίσης για την ίδια υπόθεση συνελήφθη η 45χρόνη μητέρα του ανηλίκου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, χθες (2-8-2012) ο 14χρονος, πλησίασε έναν 67χρονο ημεδαπό, στο Αιτωλικό και αιφνιδιαστικά του αφαίρεσε από το λαιμό μια χρυσή αλυσίδα και έναν χρυσό σταυρό συνολικής αξίας 1000 ευρώ περίπου και τράπηκε σε φυγή.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 14χρονος. Για τη σύλληψη του, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της 45χρονης μητέρας του και τη σύλληψη της.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.