Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Στα χέρια των Αστυνομικών τρεις Ρομά που αναζητούνταν για απόπειρα ανρθωποκτονίας στα επεισόδια του Αιτωλικού

Στα χέρια των Αστυνομικών τρεις Ρομά που αναζητούνταν για απόπειρα ανρθωποκτονίας στα επεισόδια του Αιτωλικού Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλοι τέσσερις Ρομά

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλοι τέσσερις Ρομά

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 29, 22 και 18 ετών, οι οποίοι αναζητούνταν από τις Αρχές καθότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Μεσολογγίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, στη διάρκεια των επεισοδίων που είχαν συμβεί το βράδυ της 3-8-2012 στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας
Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί την 4-8-2012 το απόγευμα άλλοι τέσσερις ημεδαποί Ρομα, οι οποίοι βρίσκονται στις φυλακές.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα και στον κ. Ανακριτή Μεσολογγίου όπου κριθήκαν επίσης προφυλακιστέοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.