Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ολοκληρώθηκαν η πανηγυρικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Εφίππων Πενταλόφου

 Ώπος κάθε χρόνο έτσι και χθες ο Σύλλογος Εφίππων Πενταλόφου φρόντισε να κλείσει της πανηγυρικές εκδηλώσεις με τον καλύτερο και πιο αξέχαστο τρόπο.


Οι αλογάδες ξεκίνησαν από την αρχή του χωριού με την παραδοσιακή παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του χωριού,όλο το χωριό ήταν στο δρόμο για να καμαρώσει τα παιδιά που ήταν καβάλα στα άλογα αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν ντυμένα με παραδοσιακές στολές και οδηγούσαν την παρέλαση χορεύοντας και κρατώντας την σημαία του Συλλόγου και της Ορθοδοξίας.


Οι έφιπποι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το πλήθος του κόσμου τους ευχαρίστησε με τα χειροκροτήματα του...






Το βράδυ στην πλατεία της εκκλησίας είχε παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και άφθονο αλκοόλ...!!!










Η πλατεία ήταν κατάμεστη από νωρίς ,και η νεολαία έδωσε δυναμικό παρόν .

 Το γλέντι κράτησε μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες .

Όταν ο ήλιος είχε βγει για τα καλά το πρωί η παρέα του Συλλόγου μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους πιάστηκαν χέρι χέρι βάλανε τους οργανοπαίχτες μπροστά και έκαναν τον γύρο του χωριού χορεύοντας...!!!!




Και του χρόνου να είμαστε καλά .....!!!!





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.