Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Και του χρόνου με υγεία...

Για ακόμη μια φορά έγινε χαμός στο καθιερωμένο πανηγύρι του χωριού. Βούλιαξε από κόσμο το χωριό από τα όργανα στον Μιχόπουλο μέχρι το μπαρ του Κόνια...

Καταστάσεις που θύμιζαν παλιές εποχές έφερε στην μνήμη μας το χθεσινό γλέντι που ξεκινούσε από το σούρουπο στο Caponso μέχρι τις πρωινές ώρες στον Κόνια. Δυνατές μουσικές κι άφθονο αλκοόλ σε συνοδεία με απεριόριστα ψητά κι όλα τα μαγαζιά γεμάτα. Η συμμετοχή της νεολαίας ήταν περισσότερη από κάθε άλλη φορά. Πλέον, μένει το γλέντι στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας που διοργανώνει σήμερα ο σύλλογος εφίππων Πενταλόφου. Πάντως, για ακόμη μια χρονιά όποιος επισκέφθηκε το χωριό μας την ημέρα της Σωτήρος σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη η διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.