Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

«Χτενίζει» τον κάμπο η αστυνομία

Με σκοπό να περιοριστούν φαινόμενα παραβατικότητας σε αγροτικές περιοχές κλιμάκια της Ασφαλείας και της ΟΠΚΕ Αγρινίου πραγματοποιούν από χθες εκτεταμένους ελέγχους και περιπολίες

Τα συνεχιζόμενα φαινόμενα παραβατικότητας με δράστες κυρίως ρομά, αλλοδαπούς κτλ, οδηγούν την αστυνομία σε αναθεώρηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της , ώστε να περιστατικά αυτά να περιοριστούν. Έτσι από χθες και για το επόμενο χρονικό διάστημα μικτά κλιμάκια αποτελούμενα από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της ΟΠΚΕ θα πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους και περιπολίες στον κάμπο του Αγρινίου , αλλά και σε άλλες αγροτικές περιοχές , ώστε να περιοριστούν τα φαινόμενα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.