Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Αλιγάτορας, δεινόσαυρος ή χελώνα;

Ένας ψαράς από την Κίνα έμεινε έκπληκτος όταν έπιασε ένα παράξενο πλάσμα που μοιάζει να είναι διασταύρωση κάτι μεταξύ… δεινοσαύρου και χελώνας!

Το περίεργο αυτό πλάσμα εντοπίστηκε στη λίμνη Weishan, στην περιοχή Anhui, στην Κίνα.
Αργότερα, όμως, το πλάσμα αυτό αναγνωρίστηκε ως αλιγάτορας που μοιάζει με χελώνα, ζώο ωστόσο που δεν ζει στην περιοχή στην οποία βρέθηκε.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το είδος αυτό ζει στη Βόρεια Αμερική και, ακόμη, θα μπορούσε να προκαλέσει «κίνδυνο» στο οικολογικό σύστημα και περιβάλλον στον οποίο βρέθηκε.
Ο Sun Yongcheng ξαφνιάστηκε όταν πρωτοαντίκρισε το παράξενο πλάσμα, οι αναλογίες του οποίου είναι 76 εκατοστά μήκος, 30 εκατοστά ύψος και 7 κιλά βάρος.
«Ξαφνικά παρατήρησα ένα μαύρο πράγμα να έχει γαντζωθεί στο δίχτυ ψαρέματος. Αρχικά με τρομοκράτησε. Δάγκωνε το δίχτυ και προσπαθούσε να ξεφύγει και αμέσως το τράβηξα πάνω», είπε ο Sun.
Οι ντόπιοι κάτοικοι, ωστόσο, πιστεύουν ότι κάποιος πέταξε επίτηδες το ζώο αυτό στα νερά της περιοχής τους…
πηγή:news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.