Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Αιτωλοκαρνανία: Στοπ στη χορήγηση φαρμάκων απο τους φαρμακοποιούς της Τριχωνίδας

Αιτωλοκαρνανία: Στοπ στη χορήγηση φαρμάκων απο τους φαρμακοποιούς της Τριχωνίδας Απο την τσέπη τους θα πληρώνουν τα φάρμακα οι ασφαλισμένοι

Απο την τσέπη τους θα πληρώνουν τα φάρμακα οι ασφαλισμένοι

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε  χθες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας,με αντικείμενο τις οφειλές του δημοσίου προς τους φαρμακοποιούς.
Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε, αναστέλλεται επ’ αόριστον η χορήγηση φαρμάκων σε ασφαλισμένους από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Τριχωνίδας, αρχής γενομένης τη Δευτέρα 27 Αυγούστου  οπότε και θα πραγματοποιηθεί και απεργία.
Μάλιστα, το Σάββατο αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, όπου και θα καταστήσει γνωστές τις προθέσεις των φαρμακοποιών της Τριχωνίδας.
«Δυστυχώς, το υπουργείο μας οφείλει το 57% των χρημάτων που μας αναλογούν από το μήνα Μάιο (τα οποία θα έπρεπε να καταβληθούν μέχρι τις 15 Ιουλίου), καθώς και τον Ιούνιο, τα οποία έπρεπε να καταβληθούν μέχρι σήμερα (21 Αυγούστου). Και φυσικά υπάρχουν και τα χρήματα που δεν εισπράχθηκαν πριν από το μήνα Μάιο. Σε όλους τους συνάδελφους έχουν έρθει τα εκκαθαριστικά και καλούμαστε να πληρώσουμε λεφτά, τα οποία δεν έχουμε λάβει ποτέ.
Οι φαρμακοποιοί δεν μπορούν πλέον να σηκώνουν άλλο αυτό το βάρος. Είναι λυπηρό για τους ασφαλισμένους, οι οποίοι πλήρωναν 35 – 40 χρόνια για να έχουν φαρμακευτική περίθαλψη και κατέληξαν να μην τους ασφαλίζει το κράτος αλλά οι φαρμακοποιοί. Δε θα καμφθούμε από τίποτα, παρά μόνο όταν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί σωστά ο ασφαλισμένος » αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών της περιοχής Βαγγέλης Παπαθανασόπουλος.
Πηγή: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.