Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Βλάβη σε ιστιοφόρο στο Μεσολόγγι

Βλάβη σε ιστιοφόρο στο Μεσολόγγι Συνδρομή από το λιμενικό

Συνδρομή από το λιμενικό

Η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, ότι το Ι/Φ «ARMIRA» σημαίας Ολλανδίας, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες παρουσίασε μηχανική βλάβη και πιθανόν να χρειαστεί βοήθεια για την είσοδό του στο δίαυλο.
Στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή με το Α/Κ «ΚΑΠΤΑΙΝ ΤΖΙΜΗΣ» Ν.Μ. 82, ενώ το «ARMIRA» για τον ασφαλή διάπλου του στο δίαυλο, ρυμουλκήθηκε από το Ι/Φ «TRIPLE DUTCH» σημαίας Ολλανδίας και προσέδεσε ασφαλώς στην μαρίνα της περιοχής.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης της βλάβης από εξουσιοδοτημένο επιθεωρητή της σημαίας κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.