Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Δυτική Ελλάδα: "Αγριεύει" η Αστυνομία, μπλόκα παντού, ακόμα και το μεσημέρι - Μεγάλη επιχείρηση τη νύχτα, συνελήφθησαν 17, προσήχθησαν 77, ελέχθησαν 1.574!

Δυτική Ελλάδα: "Αγριεύει" η Αστυνομία, μπλόκα παντού, ακόμα και το μεσημέρι - Μεγάλη επιχείρηση τη νύχτα, συνελήφθησαν 17,  προσήχθησαν 77, ελέχθησαν 1.574! Βεβαιώθηκαν 382 παραβάσεις από τις οποίες οι 308 αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Βεβαιώθηκαν 382 παραβάσεις από τις οποίες οι 308 αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, που οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και από τις τέσσερις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας).
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά χίλια πεντακόσια εβδομήντα τέσσερα άτομα (1574) και εννιακόσια ενενήντα εννέα (999) οχήματα. Επίσης προσήχθησαν εβδομήντα επτά (77) άτομα, ενώ συνελήφθησαν δεκαεπτά (17).
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριακόσια ογδόντα δύο (382) παραβάσεις από τις οποίες οι τριακόσιες οκτώ (308) αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθότι είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.