Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Θα δούμε αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων στα προϊόντα της Apple;

Αν και η Google δείχνει ότι θα πάρει το προβάδισμα στο χώρο της τεχνολογίας με την εξαγορά της Motorola και την κυκλοφορία των... Google Glasses, η Apple δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Όπως ανακοινώθηκε, η εταιρεία αγόρασε την AuthenTec Inc, η οποία ειδικεύεται στην δημιουργία προϊόντων αναγνώρισης αποτυπωμάτων. Σύμφωνα μάλιστα με κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Apple ήθελε να ολοκληρώσει την αγορά όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Όπως προκύπτει από την κατάθεση, οι εκπρόσωποι της αμερικάνικης εταιρείας ενημέρωσαν την AuthenTec πως «η Apple δεν θα συμμετέχει σε καμία διαδικασία πλειστηριασμού και θα ανακαλέσει την πρότασή της αν τυχόν το διοικητικό συμβούλιο της AuthenTec αναζητούσε εναλλακτικές προτάσεις για εξαγορά της εταιρείας».

Όπως εξηγεί η AuthenTec στην ιστοσελίδα της, έχει δημιουργήσει μια πατενταρισμένη τεχνολογία η οποία ανιχνεύει το ζωντανό φλοιό του δέρματος κάτω από το αποτύπωμα του δακτύλου, έτσι ώστε ακόμα και με λιπαρά ή πληγωμένα δάκτυλα, η αναγνώριση του αποτυπώματος να είναι ακριβής «για όλους, κάθε φορά».
πηγή:proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.