Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Οι celebrities με τα πιο hot τατουάζ στην πλάτη (pics)







Τις celebrities με τα πιο sexy τατουάζ ψάξαμε και σας βρήκαμε
Και φυσικά, οι εν λόγω κυρίες δεν τα έχουν όπου κι όπου, αλλά σε ένα σημείο που θεωρείται πολύ ΗΟΤ, μιας και φτάνει πολύ χαμηλά στην πλάτη, λίγο πιο πάνω από τα οπίσθια.

Μιλάμε φυσικά για τους ραχιαίους, τους οποίους επιλέγουν να «στολίσουν» με περίτεχνα σχέδια.

Ξεκινάμε με την Christina Aguilera, που το κάτω μέρος της πλάτης της, κοσμεί ένα μεγάλο τατουάζ, το οποίο η ίδια φροντίζει συχνά πυκνά ν΄αναδεικνύει, με χαμηλόμεσες τουαλέτες, που αφήνουν όλη την πλάτη ακάλυπτη. 






 


Και η Lindsay Lohan όμως, έχει ένα τατουάζ χαμηλά στην πλάτη, όπου σε μια πρόταση αναγράφεται «la bella vita», δηλαδή «η όμορφη ζωή». 






 


Τα βλέμματα τραβά όμως και το τατουάζ της τενίστριας Anna Kournikova, που αναπαριστά ένα σχέδιο το οποίο μοιάζει με ήλιο, και κάνει μπαμ, κάθε φορά που εμφανίζεται με bikini. 






 




Η Britney Spears πάλι, έχει χαράξει μια νεράιδα στο πίσω μέρος της πλάτης της, για να την προστατεύει από το… «κακό», όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν η ίδια. 






 




Και η Jessica Alba όμως διαθέτει ένα πολύ sexy τατουάζ, που απεικονίζει ένα φιογκάκι στους ραχιαίους της, φτάνοντας λίγο πιο πάνω από το εσώρουχο της. 






 


Η Julia Roberts από την άλλη, στο εν λόγω σημείο έχει χαράξει τα ονόματα των… παιδιών της! 








 


Τέλος, η αδερφή της Kim Kardashian, Khloe, έχει επιλέξει να χαράξει στους ραχιαίους της, τη λέξη… «daddy» δηλαδή «μπαμπάκας»!











Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.